Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νέο Μεξικό

Ακίνητα προς πώληση στο Νέο Μεξικό

Το Νέο Μεξικό σύνορα, σε μικρή απόσταση, προς τα νότια με το Μεξικό. στα ανατολικά με το Τέξας και την Οκλαχόμα. στα δυτικά σύνορα με την Αριζόνα.

Το Νέο Μεξικό είναι ένα κράτος στα νοτιοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Κοντά στο Κολοράντο. Περιλαμβάνει την έρημο Chihuahua και τα βουνά Sangre de Cristo. Η πρωτεύουσα, Santa Fe, που ιδρύθηκε το 1610, είναι διάσημη για τα πολυτελή ιαματικά λουτρά και την ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική. Η πόλη είναι επίσης το κέντρο μιας ζωντανής καλλιτεχνικής σκηνής, του Μουσείου Georgia O'Keeffe, το οποίο διατηρεί τις εικονικές ζωγραφιές του καλλιτέχνη και την υπαίθρια Santa Fe Opera και για το λόγο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό μέρος όπου ψάχνουν για ακίνητο πώληση στο Νέο Μεξικό.

Η πολιτεία του Νέου Μεξικού, γνωστή ως "γη της γοητείας", ήταν το 47ο κράτος που προστέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι το 5ο μεγαλύτερο κράτος όσον αφορά το μέγεθος, αλλά παρόλα αυτά ο πληθυσμός είναι μόνο 36ος στη χώρα. Υπάρχουν τρεις αμερικανικές κρατήσεις και 19 pueblos.
Η οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αμερικανικό στρατό. Υπάρχουν αρκετές βάσεις στρατού και Πολεμικής Αεροπορίας και άλλες εγκαταστάσεις, όπως πεδία δοκιμών και ελιγμών και πεδία δοκιμών. Το Νέο Μεξικό φιλοξενεί επίσης πολυάριθμα τεχνολογικά εργαστήρια.
Έχοντας εισέλθει στην Ένωση το 1912 ως το 47ο κράτος, το Νέο Μεξικό διατηρεί τώρα περισσότερα από τα προ-ΗΠΑ. πολιτιστική κληρονομιά σχεδόν όλων των άλλων κρατών. Χάρη σε αυτή την ισχυρή ισπανική κληρονομιά, ο πληθυσμός του Land of Enchantment είναι περισσότερο από 46% ισπανικός, το υψηλότερο ποσοστό στο έθνος, ενώ άλλος 9% αναγνωρίζεται ως Native American, το τρίτο υψηλότερο ποσοστό στις ΗΠΑ. Το 36% των νέων Μεξικανών μιλούν μια άλλη γλώσσα εκτός από την αγγλική στο σπίτι, η οποία είναι η δεύτερη μόνο στην Καλιφόρνια και το κράτος είναι ένα από τα τέσσερα μόνο μειονοτικά κράτη μαζί με την Καλιφόρνια, τη Χαβάη και το Τέξας.

Δεν είναι περίεργο ότι πολλοί Αμερικανοί δεν πιστεύουν ότι το Νέο Μεξικό είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω των διαφορών του με τα υπόλοιπα κράτη των ΗΠΑ.

Αν κυνηγούν προς πώληση στο Νέο Μεξικό, μπορείτε να δείτε τη γραφική πρωτεύουσα της Σάντα Φε και την όμορφη πόλη του Ταού που προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο στις γκαλερί, τα μουσεία και τις αποικιακές πλατείες. Έρχονται επίσης για τα εννέα κρατικά χιονοδρομικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του κύριου χιονοδρομικού προορισμού της κοιλάδας Taos Ski Valley. Ένα άλλο από τα αγαπημένα των επισκεπτών είναι η νέα μοναδική μεξικάνικη κουζίνα του κράτους, η οποία περιλαμβάνει το μπλε καλαμπόκι, τα καρύδια piñon, sopapillas, adovada κρέας και πάνω από όλα το πράσινο πιπέρι.

Η τεράστια έρημος του Νέου Μεξικού και η χαμηλή πληθυσμιακή πυκνότητα καθιστούν το κράτος κατάλληλο για ερευνητικές εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου Los Alamos. Στη συνέχεια άνοιξε στο Νέο Μεξικό το Εθνικό Εργαστήριο Νέου Μεξικού Sandia, μια άλλη ερευνητική μονάδα αμυντικής τεχνολογίας και το πιλοτικό εργοστάσιο για την απομόνωση των αποβλήτων, το μοναδικό χώρο διάθεσης των πυρηνικών αποβλήτων στη χώρα.

Ακόμη και υψηλότερη είναι η Los Alamos, με τη μεγάλη συγκέντρωση επιστημόνων και ερευνητικών γιατρών που εργάζονται στο Los Alamos National Lab.

Η αγορά ακινήτων της Σάντα Φε είναι από τα πιο ακριβά στο Νέο Μεξικό, αν και οι αξίες της Σάντα Φε δεν είναι από τις πιο ακριβές στην Αμερική, γι 'αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος για την πώληση του ακινήτου σας στο Νέο Μεξικό.

Τα σπίτια μονοκατοικίας είναι ο πιο κοινός τύπος διαμονής στη Santa Fe, που αντιπροσωπεύει το 57,16% των οικιστικών μονάδων της πόλης.

Σε σύγκριση με το Νέο Μεξικό, το τελευταίο ετήσιο ποσοστό αξιολόγησης Santa Fe είναι πάνω από το 90% των άλλων πόλεων και πόλεων στο Νέο Μεξικό.

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτά είναι τα μέσα ποσοστά εκτίμησης για την πόλη. Οι μεμονωμένες γειτονιές στο Σάντα Φε διαφέρουν στο επενδυτικό δυναμικό τους, μερικές φορές για μια μεγάλη υπόθεση.

Η αγορά ακινήτων στο Albuquerque πηγαίνει αρκετά καλά και είναι ενδιαφέρον για ακίνητα προς πώληση στο Νέο Μεξικό. Στην πραγματικότητα, οι αριθμοί φαίνονται καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη στιγμή περίπου 2.900 σπίτια βρίσκονται στην αγορά στο Albuquerque. Αυτή τη φορά το περασμένο έτος, υπήρχαν 3.600.

Ακόμη και αν η ζήτηση για ακίνητα προς πώληση στο Νέο Μεξικό αυξάνεται, η εμπιστοσύνη για την κατασκευή τους μειώνεται.

Κυρίως αυτό οφείλεται στην έλλειψη απογραφής των παρτίδων, στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, στην έλλειψη ξυλείας που συμβαίνει και φυσικά και στα επιτόκια.

Έτσι, πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Νέο Μεξικό, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Νέο Μεξικό. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νέο Μεξικό

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα πιο όμορφα έθνη της αμερικανικής ηπείρου, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε μια μοναδική γη του είδους της. Όπως είναι γνωστό, η Αμερική είναι ένα κράτος που καλωσορίζει πολλές εθνικές ομάδες, γι 'αυτό είναι αδύνατο να μην βρεθεί η δική της διάσταση. Σήμερα ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB